Published On: mar, iul. 11th, 2017

Desfiinţarea echipei Dentaş „Tărtăşeşti e un deficit de luciditate Orgoliile şi ambiţiile sunt mentalităţi catastrofale

nichiduta.ro

Nu am înţeles de ce o echipă, campioană judeţeană, Dentaş Tărtăşeşti, trebuie să se desfiinţeze. Este adevărat că primaria Tărtăşeşti i-a ridicat sprijinul financiar, iar sponsorul, Dentaş, a oprit finanţarea încă din iarnă.
La Tărtăşeşti se va finanţa echipa satelit, care a promovat în Liga a 5-a (Onoare). S-a depus la AFJ Dâmboviţa o cerere pentru ca echipa să se numească ASC Tărtăşeşti. După toate posibilităţile, echipa va fi condusă de Daniel „Pele” Constantin, rivalul lui Daniel Micu. Lângă grijile acestei echipe va fi primarul, Cristian Tudorache. La mijloc sunt orgolii şi ambiţii nemăsurate. Sunt mentalităţi catastrofale, sunt mofturi şi deficit de luciditate.
Finanţatorul Angelo Badea nu mai răspunde la telefon. Se spune că a fost de acord cu această situaţie. Eu nu cred ca va renunţa aşa uşor la echipă şi la locul din Liga a 4-a. Apoi, în distribuţia Dentaşului erau jucători valoroşi precum Curiman, M. Sandu, Stoian, Tudor, Mustafa, Costea, Penescu, Dobre, Badea, Manea, Zaharia, Leţu, Micu. Nici Nedelea, Fl. Sandu, Ana, Andrei sau Vasile nu au jucat rău.
Desfiinţarea acestei echipe ar propune haosul într-o lume care s-a organizat. În cazul în care Dentaş nu va mai exista (eu nu văd lucrul acesta) va beneficia PAS Pucioasa (locul 16, cu 23p, în Liga a 4-a), care va evita şi ea retrogradarea.
Dacă Urban Titu nu ia şi ea loc în Liga a 3-a, va beneficia de acest favor Spicul Ghimpaţi (locul 15, cu 24p).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro