Published On: vin, iul. 5th, 2019

Descinderi la persoane bănuite de furturi din locuinţe

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au descins la domiciliile a cinci persoane din Craiova, bănuite de comiterea unui furt dintr-o locuinţă, faptă comisă în luna mai a acestui an. Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.
Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La data de 4 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi Dolj, au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Craiova, la persoane bănuite de sâvârşirea infracţiunii de furt calificat. Persoanele în cauză, patru femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani, sunt bănuite că, la data de 15 mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuinţă din Găeşti bani şi bijuterii din aur.
Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei.
În urma descinderilor au fost indisponibilizate obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracţiunii. Activităţile de cercetare penală sunt efectuate sub îndrumarea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.
De asemenea, în cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro