Published On: mie, oct. 25th, 2017

Descinderi la persoane bănuite de braconaj

nichiduta.ro

Patru persoane bănuite de braconaj cinegetic au fost depistate de poliţiştii din Dâmboviţa, în urma unei acţiuni. Poliţiştii au ridicat patru arme de vânătoare, peste 60 de cartuşe şi patru trofee de vânat. Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dâmboviţa, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au realizat prinderea în flagrant a patru bărbaţi bănuiţi de braconaj cinegetic. În sarcina acestora s-a reţinut că ar fi organizat o partidă de vânătoare pe fondul cinegetic din Ocniţa, în cadrul căreia ar fi împuşcat un porc mistreţ. Din cercetări, a reieşit că cei în cauză deţineau autorizaţie de vânătoare colectivă doar pentru păsări.
Ulterior, poliţiştii au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unuia dintre bărbaţi, în urma căreia au fost descoperite şi indisponibilizate patru trofee de vânat, patru arme de vânătoare, 69 de cartuşe, mai multe obiecte folosite pentru tranşarea vânatului, precum şi permisele de vânătoare permanentă.
Cei în cauză sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro