Descinderi la o mini fabrică ilegală de ţigări din Dărmăneşti

MOV01866Ieri dimineaţă, pe raza comunei Dărmăneşti a avut loc o percheziţie domiciliară, la o persoană suspectată de producerea şi comercializarea ilegală de ţigarete. Începând cu ora 6:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au descins într-un imobil de pe raza comunei Dărmăneşti, la o femeie suspectată de producerea şi comercializarea ilegală de ţigarete. Cu ocazia acestei acţiuni, la domiciliul acesteia poliţiştii au descoperit două maşini destinate fabricării de ţigarete, aproximativ 1 kilogram de tutun, 3.000 de tuburi condusă la sediului Poliţiei de ţigarete şi 1.500 de municipiului Moreni, pentru ţigarete. Femeia a fost audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GALERIE FOTO: Deznodământ tragic în cazul copilului căzut în cap pe scara blocului Băiatul de 12 ani a fost împins de prietenul său, de 13 ani, şi a căzut în gol. Minorii consumau substanţe toxice.

Luni seară, s-a produs un tragic eveniment. Un băiat de 12 ani a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgovişte după ce a căzut pe scara unui bloc lovindu-se puternic la cap. După cercetările desfăşurate de poliţişti, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, se pare […]