Deschiderea anului universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul UVT

Studenţi, profesori, reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, dar si ai mediului academic au trăit emoţiile începutului unui nou an universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte. La eveniment au mai participat: primarul Municipiului Târgoviste – Cristian Stan, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice al Universităţii Valahia din Târgovişte – Ion Stegăroiu, directorul departamentului Management-Marketing al Universităţii Valahia – Cristina Ştefan, prodecanul Universităţii Valahia – Mircea Duică, inspectorul şcolar general – Cristina Stroe, cadre didactice, numeroşi studenţi.
Prezent la festivităţi, preşedintele CJD, Alexandru Oprea, a transmis: „Ne revedem pentru a deschide împreună anul universitar 2019-2020. Şi vreau să vă spun un lucru încă de la început. Sper să fie un an excepţional pentru fiecare dintre dumneavoastră. Şi mă refer la rezultate foarte bune, la proiecte de succes, la schimburi de experienţă de care să vă amintiţi cu drag şi, nu în ultimul rând, la aşteptări împlinite.
Dar pentru a fi un an excepţional, va fi nevoie să depuneţi puţin efort şi să luptaţi constant pentru visurile dumneavoastră. Nu uitaţi că, în această etapă de formare, parcurgeţi ani importanţi din viaţă care vă vor îndrepta paşii către o viitoare carieră.
Ştiu că primiţi foarte multe sfaturi. Ştiu că aveţi alături oameni dragi şi profesori care vă îndrumă şi vă ajută să faceţi alegerile corecte şi să luaţi deciziile cele mai bune pentru viitorul dumneavoastră. Este un ajutor nepreţuit a cărui valoare ar fi bine să o descoperiţi la timp. Dar e bine să ştiţi şi că, mai mult decât ajutorul oamenilor care vă iubesc şi care vă vor binele, contează enorm, poate cel mai mult, ajutorul pe care sunteţi dispuşi să vi-l oferiţi singuri.
Va fi nevoie ca, indiferent de obstacole şi dezamăgiri, să continuaţi să luptaţi. Să fiţi puternici, să nu vă abandonaţi dorinţele şi să speraţi mereu că puteţi realiza ce v-aţi propus. De obicei, lucrurile importante şi aspiraţiile cele mai mari au nevoie de timp, muncă şi multă credinţă până devin reale. Eu vă rog să aveţi răbdare şi să credeţi întotdeauna în voi.
Vreau să vă mai spun, deşi probabil mulţi deja aţi observat acest lucru, că judeţul Dâmboviţa a început să se dezvolte foarte mult şi nu mă refer doar la modernizarea infrastructurii. Important este că se deschid fabrici şi că apar noi investitori care caută forţă de muncă şi oameni specializaţi în diferite domenii. Cred că este începutul unei şanse pentru dumneavoastră şi vă încurajez, pe această cale, să urmaţi stagii de pregătire pe durata studiilor. Sunt companii interesate de asemenea parteneriate şi firma ARCTIC este cel mai bun exemplu.
În numele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care va fi mereu alături de dumneavoastră şi va sprijini activitatea Universităţii Valahia, vă mulţumesc! Mult succes tuturor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiune a poliţiştilor dâmboviţeni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat acţiuni, pe raza întregului judeţ, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. Totodată, poliţiştii de ordine publică, rutieri, de investigaţii criminalităţii şi de la transporturi au continuat întâlnirile şi orele „de prevenire şi siguranţă”, în unităţile de învăţământ preuni-versitar.În ultima săptămână, […]