Deschidere de an şcolar emoţionantă, la Şcoala Coresi din Târgovişte

Ş.E.

coresiClopoţelul a sunat şi pentru elevii Şcolii Coresi din Târgovişte, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat luni după amiază la ora 18.00.
Copii au avut mari emoţii la întâlnirea sau reîntâlnirea cu colegii şi doamnele învăţătoare sau diriginţii.
Plină până la refuz, curtea şcolii proaspăt reabilitată cu un an în urmă, a primit elevii într-o atmosferă sărbătorească, cum doar rar se întâlneşte. Nu au lipsit oficialităţile judeţene şi locale, parlamentari dâmboviţeni şi binenţeles inspectorul şcolar general Ion Sorin, care a ţinut să precizeze că se simte onorat să participe la deschiderea festivă a noului an şcolar la o şcoală de calibrul acesteia.
După slujba religioasă şi alocuţiunile invitaţilor, directorul şcolii, prof. Georgeta Gogeanu, mai emoţionată ca oricând, a ţinut să prezinte întregii asistenţe colectivul de învăţători şi profesori care călăuzesc paşii copiilor de la Coresi, recunoscuţi pentru rezultatele excelente obţinute la absolut toate concursurile şi olimpiadele şcolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se fac cursuri pentru intervenţii în caz de dezastre şi acordare a primului ajutor

În perioada 15 septembrie -1 octombrie a.c. Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa aşteaptă înscrieri privind participarea la cursuri de pregătire destinate intervenţiei la dezastre şi acordare a primului ajutor. „Participanţii la cursuri trebuie să aibă peste 18 ani şi posibilitatea de a participa la intervenţii în caz de calamităţi-dezastre.Viaţa unei […]