Derbiul toamnei, sub umbra Turnului Chindiei „Lăncierii” târgovişteni primesc vizita „Doamnei” din Colentina

A.l.

chindiaChindia a pierdut ultimele două meciuri disputate: 0-2 (la Mioveni), cu A.C.S. Poli Timişoara, în Cupa României şi 1-2 (în deplasare) cu Sepsi Sfântu Gheorghe în campionat.
Pe echipa din Vechea Cetate de Scaun o aşteaptă un meci foarte greu acasă (pe stadionul Eugen Popescu) cu liderul Juventus Bucureşti (34p, +13 la adevăr din 13 meciuri).
Echipa din Colentina n-are vedete în componenţă. Dar, există spirit de echipă, determinare, dar şi voinţă individuală. În distribuţie îi găsim pe: R. Stoian, Fila – Dima, Morariu, Beţa, Carabela, Bărbulescu, Mihăescu, Roşca, Mareş, Băjenaru, Stoenac, Călinţaru, Buhăescu, A. Vasile, R. Alexandru, Cazan.. Formaţia bucureşteană este antrenată de fostul atacant al Stelei, Daniel Opriţa.
Are o singură înfrângere 0-1 (în deplasare) cu F.C. Braşov în etapa a 2-a şi un meci egal, 0-0 (în deplasare) cu Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a 6-a. În rest, numai victorii.
Juventus dă şi golgheterul la zi al Ligii a 2-a, Chipirliu care a marcat 15 goluri.
Multă lume spune că „Doamna” din Colentina are parte de arbitraje mai bune ca poftiţi la masă. În ultimele două etape a beneficiat de trei penalty-uri (unul cu C.S. Baloteşti, două cu A.C.S. Berceni).
Chindia n-are formă bună. E în criză de inspiraţie şi de rezultate. E pe locul 7, cu 24p şi +9 la adevăr.
E timpul unui meci bun şi cu rezultat pozitiv. Cele două echipe s-au întâlnit astă vară în două meciuri amicale: 1-1 (la Bucureşti), 0-2 (la Târgovişte).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TEATRUL "TONYBULANDRA" Premiul pentru CEL MAI BUN ACTOR - Liviu Cheloiu, în rolul Othello

Spectacolul „Othello”, produs de Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte şi pus în scenă de regizorul armean Suren Shah-verdyan, a fost prezentat în secţiunea competitivă, intitulată Crize de familie, din cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Festin pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti. La ceremonia […]