Published On: joi, mart. 7th, 2013

Deputatul USL, Ionut Săvoiu: „Cei care comentează de pe margine, gen Monica Macovei, nu fac decât să-şi arate incompetenta”

nichiduta.ro

Conferinta PSD 4.03.2013Un subiect care ţine de câteva zile capul de afiş prin presa scrisă şi audiovizuală este cel legat de intrarea României în Schengen. După cum ştim, mai multe feţe politice din PDL au spus că refuzul Germaniei de a accepta intrarea României în Schengen „este un nou succes marca USL”, iar „guvernanţii USL poartă întreaga responsabilitate pentru acest demers”. Deputatul USL Dâmboviţa, lonuţ Săvoiu, nu a întârziat să iasă în faţa presei şi să vină cu argumente împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a vocilor din PDL care pun în spatele actualei guvernări greutăţile întâmpinate de România în privinţa intrării în Schengen. lonuţ Săvoiu a afirmat că Traian Băsescu şi PDL sunt cei care decontează eşecul României în privinţa intrării în rândul monica macoveiţărilor din spaţiul Schengen, pentru care termenul era luna martie a anului 2011: „De când de relaţiile României cu Europa s-a ocupat Traian Băsescu, am rămas cu MCV-ul pe Justiţie, nu am intrat în Schengen şi nu suntem aproape de moneda euro. Am avut, în schimb, parte de războiul lalelelor. Guvernul USL are o strategie inteligentă, adoptată cu tact şi răbdare, care ţine cont de factorii politici externi. În timp ce PDL lansează tot mai multe acuzaţii fanteziste încercând să-şi mascheze incompetenţa, Victor Ponta a participat la nenumărate întâlniri peste hotare încercând să sensibilizeze factorii politici din Uniunea Europeană. Iar cei care comentează de pe margine, gen Monica Macovei, nu fac decât să-şi arate incompetenţa. Noi le recomandăm să sensibilizeze PPE în sprijinirea României”, a declarat deputatul USL lonuţ Săvoiu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro