Published On: mar, nov. 14th, 2017

Deputatul PSD Dâmboviţa. Corneliu Ştefan: Măsurile fiscale adoptate miercuri de Guvern sunt sustenabile şi vor produce efecte pozitive pentru România

nichiduta.ro

Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a explicat pe larg principalele modificări ale Codului fiscal în cadrul unei conferinţe de presă.
Parlamentarul dâmboviţean, Corneliu Ştefan a venit în cadrul conferinţei şi cu exemple privind aplicarea modificărilor Codului fiscal, începând cu 1 ianuarie 2018.
Mai mult, deputatul a spus că promovarea acestui act normativ este determinată în principal de necesitatea implementării măsurilor din domeniul fiscal cuprinse în programul de guvernare al PSD, a elaborării Legii bugetului asigurărilor sociale de stat şi a Legii bugetului de stat pentru anul 2018, a asigurării predictibilităţii cadrului fiscal aplicabil pentru anul 2018 pentru mediul de afaceri şi a introducerii unor măsuri de consolidare a încasărilor din domeniul impozitului pe veniturile microîntreprinderilor şi TVA.
Corneliu Ştefan a susţinut că măsurile fiscale adoptate miercuri de Guvern sunt sustenabile şi vor produce efecte pozitive pentru România.
Săptămâna trecută a fost adoptată Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului fiscal. Actul normativ prevede şi transferul contribuţiilor de la angajator la angajat şi scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%.
Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, adoptată de Guvern în data de 8 noiembrie, a fost publicată vineri, 10 noiembrie 2017, în Monitorul Oficial.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro