Deputatul PSD, Corneliu Ştefan spune că autorităţile centrale vor sprijini judeţul Dâmboviţa

Deputatul PSD, Corneliu Ştefan este încrezător că autorităţile centrale vor acorda o atenţie sporită priorităţilor şi obiectivelor stabilite la nivelul judeţului Dâmboviţa pentru perioada următoare. În acest sens, vicepremierul României, Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh a purtat o discuţie cu reprezentanţii CJ Dâmboviţa, dar şi cu parlamentarii PSD Dâmboviţa. S-a punctat importanţa dezvoltării şi consolidării reţelei de drumuri judeţene şi naţionale ca prim factor de stabilitate pentru fructificarea potenţialului judeţului Dâmboviţa.
Parlamentarul Corneliu Ştefan a mai spus că atât staţiunea Moroeni – Padina -Peştera, cât şi capitalul cultural al judeţului Dâmboviţa privit în contextul dezvoltării regionale au constituit alte subiecte majore de interes pentru autorităţile judeţene în dialogul întreprins cu vicepremierul Sevil Shhaideh.
Pentru implementarea proiectelor privind dezvoltarea judeţului Dâmboviţa este nevoie de un sprijin real şi de la nivel guvernamental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune - vârful Omu din masivul Bucegi

După urcarea, în cursul lunii ianuarie, pe vârful Românescu (1713 m) din munţii Leaota, ascensiunile programate de montaniarzii dâmboviţeni grupaţi în cadrul Asociaţiei Chindia Jurasic Park, au vizat la început de februarie 2017, alte vârfuri simbolice, de data aceasta din masivul Bucegi. Obiectivele noilor ascensiuni au fost decise sâmbătă, 11 […]