Published On: mie, iun. 28th, 2017

Deputatul PSD, Corneliu Ştefan: O prioritate este aplicarea programului de guvernare la nivel naţional, judeţean şi local

nichiduta.ro

Parlamentarul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a afirmat în cadrul unei conferinţe că legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE, va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public şi la creşterea netă a veniturilor românilor.
„Prin această lege reuşim să eliminăm inechitatea în ceeea ce priveşte drepturile salariale în domeniul public.
Prin aplicarea acestei legi ne apropiem de nivelul existent în ţările din vestul Europei. În acest domeniu cred că am intrat pe domeniul normalităţii”, a afirmat deputatul Corneliu Ştefan. Deputatul Corneliu Ştefan a mai spus că la acest moment, cel mai important este să se pună în aplicare programul de guvernare la nivel naţional, judeţean şi local:
” Pentru noi parlamentarii şi toţi aleşii locali ai PSD, cel mai important este să punem în aplicare programul de guvernare la nivel naţional, judeţean şi local.Avem un program de guvernare bine structurat, prezentat în campania electorală şi pentru preşedintele PSD dar şi pentru noi, acestea sunt lucrurile de care ne vom ţine.”, a mai spus deputatul Corneliu Ştefan.
Deputatul Corneliu Ştefan are încredere că programul de guvernare al PSD, va fi aplicat punct cu punct.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente