Published On: mie, sept. 11th, 2019

Deputatul liberal Cezar Preda, pe aceeaşi lungime de undă cu şeful statului

nichiduta.ro

Deputatul PNL Cezar Preda susţine fără rezerve poziţia exprimată de preşedintele Klaus Johannis, cu privire la necesitatea legitimării cât mai repede, prin votul popular, a unei noi majorităţi politice. Acesta a şi postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj elocvent al preşedintelui României: „Doar votul românilor poate configura o nouă majoritate care să pună în practică viziunea pe care şi eu, dar şi mulţi alţi oameni de bună credinţă, pro-europeni, pro-occidentali, susţinători ai democraţiei şi statului de drept, o sprijinim.
Avem nevoie de o majoritate politică largă, pro-europeană, cu care să relansăm România, care să asigure o bună guvernare şi să susţină lupta anticorupţie. Avem nevoie de o resetare a statului în ansamblu.
Dacă vor să dea dovadă de responsabilitate partidele de opoziţie, toate, trebuie să aibă un comportament rezonabil în caz de criză. Există suficiente voturi în Parlament pentru a susţine chiar şi o soluţie de tranziţie, care să înlocuiască actualul Guvern şi să oprească dezastrul actual.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro