Deputatul liberal Cezar Preda, despre competiţia electorală la nivel local: „Bătălia va fi complicată aici”

Politician cu experienţă, participant implicat la numeroase campanii electorale, deputatul liberal Cezar Preda anticipează o bătălie deloc simplă la Târgovişte, fiind de părere că actualul primar nu este uşor de bătut. În opinia sa, o alianţă locală, între Partidul Naţional Liberal şi USR-PLUS ar aduce PNL în postura de a putea câştiga Primăria Târgovişte.
„Bătălia va fi complicată aici. O alianţă cu USR ne aduce în postura de a putea câştiga, la Târgovişte mă refer.” Despre potenţialul candidatului PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, parlamentarul a apreciat că inspectorul

şcolar general Sorin Ion „are şansa unui om cerebral” şi că are nevoie de întreaga susţinere a partidului pentru a obţine un rezultat bun.
Nu în ultimul rând, deputatul Cezar Preda a anticipat că o eventual sincronizare a alegerilor locale cu cele parlamentare ar complica şi mai mult situaţia. Asta pentru că alegerea preşedintelui de consiliu judeţean prin vot direct, exclude candidatura la parlamentare, ca un fel de opţiune de rezervă pentru unii dintre candidaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA primeşte cererile de sprijin aferente schemei "Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează potenţialii beneficiari că, începând din data de 2 martie, se depun Cererile de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor”, sesiunea 3/2020, aferente Măsurii 15, Submăsura 15.1 „Plăţi pentru angajamente de sil-vomediu”, din […]