Deputatul Claudia Gilia: Joaca de-a anticipatele trebuie să înceteze imediat, iar toţi decidenţii politici trebuie să se ocupe acum de siguranţa sănătăţii cetăţenilor

În aceste zile, România este cuprinsă de criza coronavirusului. În contextul pericolului reprezentat de noul coronavirus, instituţiile abilitate trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să ia cele mai bune măsuri ce au ca scop protejarea populaţiei.
Deputatul Claudia Gilia nu a ezitat şi a ieşit public spunând că toţi decidenţii politici trebuie să se ocupe acum de siguranţa sănătăţii cetăţenilor. Mai mult, parlamentarul Claudia Gilia a ţinut să sublinieze faptul că România nu-şi mai permite scandaluri şi dispute politice.
Siguranţa cetăţenilor e mai importantă decât orice miză politică: „PSD va susţine adoptarea în regim de urgenţă a oricărui act normativ necesar pentru prevenirea şi combaterea epidemiei de coronavirus în România. Joaca de-a anticipatele trebuie să înceteze imediat! Toţi decidenţii politici trebuie să se ocupe acum de siguranţa sănătăţii cetăţenilor. În condiţiile în care guvernul demis PNL nu mai poate adopta nici ordonanţe simple şi nici ordonanţe de urgenţă, PSD îşi asumă responsabilitatea de a asigura adoptarea în regim de urgenţă în Parlament a oricărui proiect de lege necesar pentru prevenirea şi combaterea epidemiei. PSD cere Guvernului să elaboreze şi să trimită rapid lista actelor normative necesare de care ar fi nevoie. În egală măsură, PSD solicită Guvernului să iasă din logica conflict-uală pe care a cultivat-o până acum şi să intre într-o relaţie de colaborare constructivă cu Parlamentul. România nu-şi mai permite scandaluri şi dispute politice. Siguranţa cetăţenilor e mai importantă decât orice miză politică.”, a afirmat deputatul Claudia Gilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Voineşti, măsuri concrete pentru protejarea populaţiei împotriva gripei şi a coronavirusului

Nu de puţine ori am spus că în comuna dâmboviţeană Voineşti, administraţia locală dă dovadă de seriozitate şi respect, făcându-şi datoria ca la carte. Faptele vorbesc de la sine. Având în vedere pericolul coronavirusului, dar în contextul creşterii numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecţii respiratorii acute şi gripă în unităţile […]