Deputatul Cezar Preda, despre realizări ale Guvernului PNL în primele două luni de mandat

Deputatul Cezar Preda a nominalizat şi popularizat ceea ce a apreciat drept principalele realizări ale guvernului Partidului Naţional Liberal, în cele două luni de la învestire.
Enumerarea începe cu eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, a split TVA, a supraaccizei la carburanţi şi corectarea prevederilor toxice ale OUG 114. Guvernul liberal a crescut salariul minim şi îngheţat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creşterea salariului minim. A început procesul de desfiinţare a secţiei speciale de anchetare a magistraţilor şi demarat procesul de digi-talizare a ANAF.
A fost semnat contractul de finanţare pentru primul spital regional din România, a crescut bugetul Sănătăţii cu 2,4 miliarde lei şi s-au plătit concediile medicale, restante de 8 luni. A asigurat cheltuielile pentru funcţionarea administraţiei în 1.680 de localităţi şi a fost dese-cretizat dosarul 10 august.
În sprijinul mediului de afaceri, guvernul a rambursat rambursat TVA, restant din luna aprilie, asigurând CashFlow-ul firmelor şi a plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate şi verificate. Guvernul a prorogat plata pensiilor speciale pentru primari, micşorat cu 30% subvenţia acordată partidelor politice şi a crescut bugetul pentru Educaţie de la 36 miliarde lei la 38 miliarde
lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

403 locuri de muncă în Spania, Germania şi Olanda, prin EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 403 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Spania -238 locuri de muncă pentru: analist relaţii clienţi, faianţar/pavator, muncitor în agricultură; Germania – 149 locuri de muncă pentru: bucătar, cameristă/roomboy, conductor tren marfar, electrician, instalator conducte de apă şi […]