Published On: vin, ian. 17th, 2020

Deputatul Cezar Preda, despre realizări ale Guvernului PNL în primele două luni de mandat

nichiduta.ro
Share This
Tags

Deputatul Cezar Preda a nominalizat şi popularizat ceea ce a apreciat drept principalele realizări ale guvernului Partidului Naţional Liberal, în cele două luni de la învestire.
Enumerarea începe cu eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, a split TVA, a supraaccizei la carburanţi şi corectarea prevederilor toxice ale OUG 114. Guvernul liberal a crescut salariul minim şi îngheţat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creşterea salariului minim. A început procesul de desfiinţare a secţiei speciale de anchetare a magistraţilor şi demarat procesul de digi-talizare a ANAF.
A fost semnat contractul de finanţare pentru primul spital regional din România, a crescut bugetul Sănătăţii cu 2,4 miliarde lei şi s-au plătit concediile medicale, restante de 8 luni. A asigurat cheltuielile pentru funcţionarea administraţiei în 1.680 de localităţi şi a fost dese-cretizat dosarul 10 august.
În sprijinul mediului de afaceri, guvernul a rambursat rambursat TVA, restant din luna aprilie, asigurând CashFlow-ul firmelor şi a plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate şi verificate. Guvernul a prorogat plata pensiilor speciale pentru primari, micşorat cu 30% subvenţia acordată partidelor politice şi a crescut bugetul pentru Educaţie de la 36 miliarde lei la 38 miliarde
lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro