Published On: mie, iun. 19th, 2019

Deputatul Cezar Preda consideră că soldaţii din teatrele de operaţii ar trebui împroprietăriţi

nichiduta.ro

Deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda a anunţat că va depune o iniţiativă legislativă, prin care se va conferi militarilor care se întorc din teatrele de operaţii dreptul de a primi pământ.
„Este o tradiţie veche de 500 de ani, de la Ştefan cel Mare, că ostaşii români care au luptat pentru Patrie au primit pământ.(…) Am dat pământ la zeci de mii de revoluţionari mai adevăraţi sau mai falşi. Celor din teatrele de război nu le-am dat nimic. Soldaţii români trebuie să primească din pământul ţării lor, pentru că pentru ţara lor s-au dus acolo, o bucată de pământ. Asta e tradiţia românească”, a argumentat Cezar Preda.
Deputatul liberal a subliniat că va iniţia o Lege pentru împroprietărirea soldaţilor români care se întorc din teatrele de război, în condiţiile în care acest demers se va bucura de susţinerea partidului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro