Deputaţii PSD Dâmboviţa au votat pentru dublarea imediată a alocaţiilor copiilor

0 0

Deputaţii au dezbătut miercuri Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului prin care se amână intrarea în vigoare a dublării alocaţiilor până la data de 1 august 2020. Parlamentul a adoptat legea de respingere a Ordonanţei de Urgenţă care amâna dublarea alocaţiilor până la data de 1 august 2020. Au fost 209 voturi pentru respingerea OUG, 3 voturi împotrivă şi 98 de abţineri. Legea merge la promulgare la preşedintele Klaus lohannis. Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan ne anunţă că toţi deputaţii PSD au votat pentru dublarea imediată a alocaţiilor copiilor.
„Parlamentarii PSD Dâmboviţa au respins, astăzi, prin vot, ordonaţa liberalilor care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor. Alături de ceilalţi parlamentari social-democraţi, le-

am adus aminte lui Orban şi liberalilor din parlamentul României că NU COPIII sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării. Bani există pentru dublarea alocaţiilor, iar aceştia vor fi cheltuiţi pentru bunăstarea copiilor. Sumele pe care cei mici le vor primi pot ajuta astfel la repornirea economiei ţării, grav afectată de criza COVID-19 şi de lipsa măsurilor de sprijin coerent şi consistent din partea guvernului PNL. Banii care ar fi trebuit să ajungă în buzunarul clientei PNL vor ajunge în buzunarele copiilor din România!” a transmis PSD Dâmboviţa.
Dacă preşedintele promulgă legea, Guvernul ar trebui să crească alocaţia pentru copii până la suma de 300 de lei. Preşedintele are la dispoziţie 20 de zile pentru promulgarea legii, însă o poate retrimite în Parlament.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Continuă lucrările şi la Skatepark "Chindia"

În proximitatea Grădinii Zoologice continuă lucrările de amenajare a skateparkului. Investiţia, finanţată din bani europeni, este complexă şi reprezintă un spaţiu de relaxare cu foarte multe facilităţi, incluzând echipamentele de skate şi de fitness, spaţii verzi generoase, având o suprafaţă de peste 3000 mp, precum şi o zonă de picnic.Aria […]