Deputat Oana Vlăducă cere comandament naţional pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România

Oana Vlăducă, deputat PRO România, condamnă public lejeritatea cu care Guvernul şi Ministerul Sănătăţii abordează problema gener

ată de răspândirea coronavirusului în state membre UE şi cere înfiinţarea unui comandament naţional înainte de a fi prea târziu.
„Numai mie mi se pare că actualul Guvern şi, mai ales, ministrul Sănătăţii tratează cu mare superficialitate iminenta apariţie a coronavirusului în ţara noastră? Numai mie mi se pare că au un fel de lejeri-tate iresponsabilă în modul de acţiune? Am impresia că mai mult se ostenesc televiziunile să ne pregătească pentru ce va urma, decât autorităţile direct răspunzătoare. Eu cred că e cazul să se trezească urgent şi să înţeleagă, fără panică, momentul dificil, să creeze un comandament naţional cu primul ministru în frunte, cu miniştrii Sănătăţii, Transporturilor, Internelor, Educaţiei, cu informări zilnice şi cu ordonarea urgentă a nebuniei din aeroport şi nu numai. Dacă facem lucrurile astea din timp, deşi e foare, foarte, foarte târziu, vom acţiona prompt”, a transmis dpt. Oana Vlăducă.
Declaraţia a venit în contextul în care numeroşi români s-au întors din zonele afectate de coronavirus, mulţi dintre ei nefiind luaţi în evidenţă de autorităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 645 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 645 delocuri de muncă, din care 20 pentru persoanele cu studii superioare şi 403 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii mai oferă 222 de posturi pentru muncitorii […]