Published On: sâm, mart. 23rd, 2013

DEPLASARE ÎN „INFERNUL VERDE”

nichiduta.ro

csmACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CS Municipal Târgovişte. Astăzi, ora 18.GG, Sala Kati Szabo

Cel mai interesant duel al weekendului în baschetul feminin românesc se joacă la Sfântu Gheorghe între echipa locală şi campioana CS Municipal Târgovişte. Cele două formaţii se află în partea superioară a clasamentului, iar pentru gruparea din Covasna deznodământul meciului de sâmbătă este extrem de important. Asta pentru că săptămâna trecută fetele lui Csaba Deri au pierdut surprinzător în faţa Sportului Studenţesc, iar poziţia a patra în ierarhia naţională îi este ameninţată de către CSU Alba lulia.
De cealaltă parte, Municipal Târgovişte nu mai trebuie să suporte presiunea unui rezultat pozitiv în inima ţării, pentru că la începutul săptămânii a învins vicecampioana din Satu Mare în deplasare şi şi-a asigurat practic locul întâi în ierarhia internă. E drept, un succes în Sala Kati Szabo i-ar asigura şi matematic postura de lideră a primului eşalon, înainte de ultimul joc al sezonului regulat, cu Teleormanul Alexandria, de pe 26 martie.
Exceptând ultimul sezon, când Sepsi a evoluat în campionat cu o echipă de junioare, meciurile Sfântu Gheorghe -Târgovişte au fost mai mereu pe muchie de cuţit. Gazdele partidei de sâmbătă au avut un parcurs foarte bun în acest an competiţional şi, pe lângă clasarea pe locul al patrulea, au obţinut biletele şi pentru Final -Four-ul Cupei României, care va începe pe 1 aprilie, la Alba lulia.
Antrenorul Florin Nini are la dispoziţie aproape tot lotul, însă, aşa cum se ştie, nu poate folosi toate jucătoarele străine din lot. În consecinţă, pentru meciul de la Sfântu Gheorghe nu a fost oprită Ashley Walker. În rest tehnicianul dâmboivţean poate alinia cel mai bun „5” pentru interesantul joc de la finele acestei săptămâni.
Aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când Târgoviştea a jucat la Sfântu Gheorghe, fanii din Covasna vor face o atmosferă incendiară, care să le poarte pe favorite spre un rezultat pozitiv.
Totuşi, hârtia spune că Municipal este marea favorită a confruntării cu Sepsi şi, dacă ţinem cont de parcursul celor două combatante, doar un accident ar putea împiedica „portocala mecanică” să se impună şi la Sf. Gheorghe.
Partida de sâmbătă va fi condusă de Adrian Habor şi Bedir Sefer.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro