Published On: mie, nov. 6th, 2019

Deocamdată, doar declaraţii frumoase

Conform site-ului „Realitatea.net”, Marcel Vela a declarat: „Astăzi la Ministerul Afacerilor Interne este un nou început. Îmi doresc ca toţi angajaţii Ministerului Afacerilor Interne să fie în slujba poporului, cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope şi a tuturor acelora care pun în pericol siguranţa, viaţa şi bunurile românilor”.
„Ministerul de Interne este responsabil în primul rând de asigurarea ordinii publice, a siguranţei şi a vieţii private a fiecărui cetăţean. Aceasta este misiunea pe care trebuie să o îndepliniţi, pentru asta veţi avea sprijin de la nivel guvernamental, cu condiţia de a vă implica cu tot devotamentul, cu tot profesionalismul în atingerea unor obiective foarte clare şi foarte precise. Refacerea capacităţii administrative, refacerea capacităţii operaţionale, refacerea chiar şi a efectivelor acolo unde ele au fost reduse drastic de pensionări anticipate datorate unor decizii politice, de asemenea înzestrarea sunt lucruri pe care va trebui să le realizăm, dar pe care dumneavoastră trebuie să le puneţi în practică”, a spus Ludovic Orban. ce a fost prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Afacerilor Interne (M.C.)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>