Published On: joi, iun. 22nd, 2017

Dentaş a jucat şters Petrolul la mare preţ

nichiduta.ro

Petrolul Ploieşti a câştigat fără probleme meciul tur al barajului de promovare în Liga a 3-a, cu Dentaş Tărtăşeşti. „Lupii” prahoveni s-au impus clar cu un scor de neprezentare, 3-0 (Cl. Tudor 47, Prunescu 69 şi N. Popescu 86).
Ploieştenii au evoluat cu exactitate, cu mult calm şi cu o siguranţă care i-a inhibat pe jucătorii de la Dentaş. Băieţii lui Octavian „Tavi” Grigore au reuşit să ţină jocul sub observaţie, în timp ce Dentaş a fost o echipă rigidă şi inhibată.
Trupa din Ploieşti a avut două ocazii mari în prima repriză, irosite de Gheorghe (37 – şut din poziţie bună peste bară) şi G. Păun (44 – bară). Dentaş a jucat şters, a trecut rare ori de mijlocul-ul terenului.
Petroliştii şi-au primit recompensa
Imediat după pauză, jocul a premiat evoluţia curajoasă şi ofensivă a Petrolului. Chiar în min. 47, Claudiu Tudor a prins o „ghiulea” de la 25 de metri care a explodat aproape de vinclul porţii lui Curiman, 0-1.
Dentaş n-a legat mai nimic. Mai mult, Şerban (60) a fost eliminat pentru două galbene de câtre centralul Ionuţ Coza.
Petrolul şi-a continuat lecţia de realism. A călcat apăsat în terenul gazdelor, şi-a aşezat jocul cu calm şi a primit recompensa. Prunescu (69) din centrarea lui Daniel Chiriţă, a dublat scorul 0-2. Apoi Nini Popescu (86) a făcut 3-0, după o acţiune individuală.
Petroliştii nu s-au pierdut cu firea în nici un moment, impunându-se prin forţă şi realism.
Suporterii şi-au înroşit mâinile aplaudând
În această confruntare, Dentaş a evoluat, de regulă, mediocru şi rareori atractiv. Găzarii au forţat atât cât trebuia. Evoluţia lor s-a remarcat mai mult prin pragmatism decât prin frumuseţe. Dar şi-au făcut bine treaba, au câştigat lejer cu 3-0.
„Lupii” lui „Tavi” Grigore au fost încurajaţi în permanenţă de peste 800 de spectatori care şi-au înroşit palmele aplaudându-şi favoriţii.
Pentru meciul retur, de sâmbătă, de pe stadionul Ilie Oană, se anunţă o asistenţă de peste 10.000 de spectatori. Petrolul e cu un pas în Liga a 3-a.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro