Published On: lun, apr. 22nd, 2019

DENII ÎN SIGURANŢĂ

nichiduta.ro

Săptămâna aceasta, de luni până în Vinerea Mare, la biserici şi mânăstiri sunt oficiate slujbele speciale, denumite Denii.Pentru siguranţa dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi, poliţiştii vă recomandă:
Aveţi grijă de bunurile dumneavoastră! Supravegheaţi-le în permanenţă!
In aglomeraţie, puteţi deveni cu uşurinţă victima unui furt! Aşadar, nu păstraţi banii sau alte obiecte de valoare în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei. Dacă sunteţi împins, verificaţi-vă imediat geanta sau borseta.
Respectaţi-i pe cei din jur! Nu intraţi în discuţii în contradictoriu cu persoanele recalcitrante sau aflate în stare de ebrietate şi nu consumaţi băuturi alcoolice.
Nu răspundeţi la injurii! Nu vă înghesuiţi şi nu depăşiţi rândul celor care aşteaptă.
Parcaţi autoturismele în locurile special amenajate sau astfel încât să nu blocaţi calea de acces pentru cetăţeni sau pentru autospecialele de intervenţie, în caz de nevoie!
Nu lăsaţi cheile în contactul autoturismului, încuiaţi-l chiar dacă vă îndepărtaţi câteva secunde. Nu lăsaţi la vedere în autovehicul bunuri care ar putea atrage atenţia răufăcătorilor. Atenţie la copiii care vă însoţesc! Nu-i lăsaţi nesupravegheaţi sau să se joace cu focul de la lumânări.
Respectaţi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi în zona lăcaşurilor de cult.
Vă recomandăm să apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 în caz de nevoie sau dacă aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro