DEMERSURI PENTRU CREŞTEREA SUBVENŢIILOR ÎN AGRICULTURĂ

Furt conducta DragomirestiÎn opinia specialiştilor, cel mai important punct obţinut de reprezentanţii Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, la ultima reuniune a Consiliului Uniunii Europene pentru pescuit şi agricultură, îl reprezintă introducerea unei noi prevederi, care va permite compensarea diferenţei de plăţi directe în comparaţie cu statele membre aflate peste media UE. Această măsură va asigura o convergenţă externă mai echitabilă între statele Uniunii Europene şi la sprijinirea financiară a fermierilor în mod proporţional.
@n prezent, subvenţiile acordate fermierilor români sunt mai mici comparativ cu acelea din statele dezvoltate, ceea ce, cumulat cu cota TVA de 24% peste media din Uniune, reprezintă un mare handicap în competiţia cu produsele aduse din import.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞI TOTUŞI VINE PRIMĂVARA...

Am avut parte la acest început de primăvară de atâta zăpadă, cât să nu ne mai fie dor de iarnă până la anu’. Totuşi, avem şi veşti bune, meteorologii estimează că, săptămâna viitoare, vine, în sfârşit, primăvara, în unele zone temperaturile urcând pâna la 17 grade. „Până în data de […]