Delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, întâlnire cu reprezentanţii unei mari companii din Guilin

În cadrul vizitei oficiale pe care preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, o desfăşoară în oraşul Guilin din provincia Guangxi (Republica Populară Chineză), la invitaţia autorităţilor administraţiei publice din regiune, a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii concernului HIVISI TECHNOLOGY Co. Ltd.
Compania este un important producător atât de sisteme de iluminat şi supraveghere a obiectivelor publice (străzi, tuneluri, metrou, poduri etc.), cât şi de dispozitive similare pentru interior. Înfiinţată încă din anul 1994, cu sprijinul Facultăţii de Electronică şi Tehnologie din Guilin, compania îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial Guilin. Cu acest prilej, Bill Zhou, managerul companiei, şi-a manifestat interesul de a dezvolta o investiţie similară şi în judeţul Dâmboviţa, solicitând sprijin în acest sens preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
În identificarea de posibili parteneri economici interesaţi în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii lor de sisteme de iluminat şi supraveghere performante, preşedintele Daniel Comănescu a transmis că va întreprinde demersurile necesare în perspectiva realizării unei astfel de investiţii în judeţul Dâmboviţa.
Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, din delegaţie mai fac parte Oana Ivanov, şef birou – Biroul Comunicare, Relaţii Externe, Mihaela Vişan, consilier – Biroul Comunicare, Relaţii Externe, Raul Pavelescu – directorul filialei judeţene Dâmboviţa de Cruce Roşie şi Oana Voicu -preşedintele Asociaţiei Turistice „Peştera-Padina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"ROMÂNIA MARE - UN VIS DEVENIT REALITATE" - ediţia a VlI-a

La Muzeul de Istorie a avut loc Concursul „România Mare – un vis devenit realitate”, o activitate de tradiţie, dedicată Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie. Evenimentul a fost organizat de Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” – Târgovişte, în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Universitatea […]