Declaraţiile meciului CSM Târgovişte – Galatasaray Istanbul

Mihai ROŞOIU

Luka Valerijan – antrenor CSM Târgovişte
Am jucat cu inima. Experienţa echipei Galatasaray şi-a spus cuvântul. Sper să repetăm ambiţia şi dăruirea din acest meci în disputele viitoare. Se putea şi mai bine. Meritam şi noi măcar un set. Mergem înainte.
Diana Calotă – jucătoare CSM Târgovişte
Vreau să felicit echipa din Turcia. Galatasaray vine dintr-un campionat puternic. Am vrut să jucăm de la egal la egal. Au fost mai bune decât noi.
Ataman Guneyligil – antrenor Galatasaray
De când s-a făcut tragerea la sorţi ne-am concentrat pe CSM Târgovişte. Am analizat foarte bine jocul Târgoviştei. Le-am spus jucătoarelor că trebuie să jucăm bine pentru a câştiga la Târgovişte. Am dovedit acest lucru câştigând primul set, apoi pe al doilea şi după pe al treilea şi meciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice - Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne Precizări ANAF cu privire la stabilirea rezidenţei fiscale şi declararea veniturilor din străinătate

Nr.111852/26.11.2018 În urma articolelor apărute în mass -media şi pe reţeaua de socializare Facebook cu privire la „Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la plecarea/sosirea din/în România şi obligaţiile fiscale ale persoanelor fizice care realizează venituri din străinătate, ANAF precizează următoarele: I. Referitor la obligaţia de depunere a chestionarelor privind […]