Published On: mie, mai 9th, 2018

Deciziile Comitetului Executiv al FRF din 7 mai 2018

nichiduta.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 7 mai 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnii Kyros Vassaras şi Emilian Hulubei absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă cu unanimitate de voturi ordinea de zi cu completarea acesteia cu următoarele puncte: 9.4 data şi locul de desfăşurare a finalei Cupei României, 9.5 Datele de desfăşurare a barajului de menţinere/promovare în Liga I, 9.6 Solicitarea AJF Bistriţa-Năsăud.
– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerile Preşedintelui FRF cu privire la persoanele care ocupă funcţia de Secretar general şi Secretar general adjunct, respectiv Radu Vişan şi Gabriel Bodescu.
– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea LPF de program competiţional pentru sezonul 2018 – 2019.
– Aprobă proiectele FIFA – FRF pentru îmbunătăţirea atractivităţii fotbalului şi îmbunătăţirea vizibilităţii FRF şi a capacităţii de comunicare globală.
– Aprobă de principiu modificarea art. 64 alin. 2 din RD astfel cum a fost propusă de CCA, urmând a fi discutată şi aprobată definitiv în şedinţa Comitetului Executiv în care se va dezbate Regulamentul Disciplinar în integralitatea sa.
– Împuterniceşte cu unanimitate de voturi Comitetul de Urgenţă al FRF să aprobe criteriile de modificare a formei juridice a cluburilor participante în Liga a IV-a susceptibile de a participa la barajul de Liga 3 cu recunoaşterea principiului meritului sportiv. – Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului amical dintre selecţionatele României şi Finlandei.
– Dispune înaintarea propunerii de modificare a art. 13.3 din RSTJF către Departamentele Competiţii ale FRF şi LPF pentru a-şi exprima opinia cu privire la aceasta şi la posibilităţile tehnice de înregistrare a unor contracte suprapuse.
– Cu majoritate de voturi se respinge propunerea de modificare art. 21.2.8 din RSTJF.
– Cu privire la modificarea dispoziţiilor art. 10.2 din RSTJF se va solicita un punct de vedere de la AFAN.
– Amână dezbatarea propunerii de modificare a art. 3 din ROAF, urmând a se verifica situaţiile din alte campionate cu privire la existenţa unor norme în sensul actualei reglementări sau a celei propuse.
– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea proiectului privind construcţia unor terenuri cu gazon artificial în sensul posibilităţii construirii terenurilor menţionate şi în alte localităţi decât reşedinţele de judeţ.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca Finala Cupei României să se desfăşoare la data de 27 mai 2018, iar stadionul să fie acelaşi cu cel pe care se dispută Finala Cupei României pentru juniori U19 , respectiv Arena Naţională, iar Supercupa să se desfăşoare pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Finala Cupei României la fotbal feminin se va desfăşura pe data de 29 mai 2018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi datele de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I, respectiv 9 şi 13 iunie 2018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea AJF Bistriţa-Năsăud de modificare a datelor de desfăşurare a jocurilor de promovare în Liga 3 dintre reprezentantele AJF Bistriţa-Năsăud şi AJF Satu-Mare, astfel: meciurile tur programate în data de 23 iunie vor fi disputate în data de 16 iunie, iar meciurile retur programate în data de 30 iunie vor fi disputate în data de 23 iunie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro