Published On: vin, dec. 22nd, 2017

DECIZII LA FINAL DE AN ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

nichiduta.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 20 decembrie 2017, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros Vassaras absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă Regulamentele Contract ale Echipei Naţionale de Fotbal în Sală (seniori) şi al Echipei Naţionale de Fotbal pe Plajă pentru anul 2018 cu modificările dezbătute în cursul şedinţei.
– Amână dezbaterea şi aprobarea Regulamentului Contract al Echipelor Naţionale de Fotbal în Sală U18 .
– Amână Regulamentul Contract al Echipei naţionale de fotbal în sală – feminin, senioare pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Amână aprobarea şi dezbaterea Regulamentului privind Statutul Antrenorului de Fotbal pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Aprobă cu majoritate de voturi Regulamentul privind condiţiile de participare la Campionatul Naţional Liga 2 cu menţiunea că nu vor mai fi evaluate litigiile.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind Organizarea şi Desfăşurarea Jocurilor de Baraj pentru Promovarea în Liga 3 cu menţiunile că la art. 4 se va înlocui textul tezei I în sensul că stabilirea jocurilor se va efectua prin tragere la sorţi. De asemenea la art. 3 se va menţiona expres că echipele care nu transmit Certificatul de Identitate Sportivă până la termenul prevăzut în Regulament nu vor avea drept de participare la jocul de baraj.
– Dispune continuarea dezbaterii Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Amână cu unanimitate de voturi propunerea clubului FC ARGEŞ cu privire la modificarea
ROAF.
– Amână cu unanimitate de voturi solicitarea CCA cu privire la modificarea/clarificarea unor prevederi ale ROAF.
– Amână cu unanimitate de voturi taxele Şcolii Federale de Antrenori pentru anul 2018 pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente