DECIZII IMPORTANTE ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 2 iulie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii:
– Aprobă cu unanimitate de voturi Deciziile Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 7/08 iunie 2018 (încheiere contract Daniel Isăilă)
– Aprobă cu unanimitate de voturi clasamentele finale ale sezonului regulat al Ligii I, play-off şi play-out, ediţia 2017 – 2018.
– Se omologhează cu unanimitate de voturi rezultatele jocurilor de baraj pentru menţinere/promovare în Liga I.
– Se omologhează cu unanimitate de voturi rezultatele finale ale jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3.
– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea mandatului membrilor organismelor jurisdicţionale ale FRF până la data de 01.08.2018, urmând ca până la data respectivă să se prezinte rapoarte de activitate ale organismelor jurisdicţionale pentru anul competiţional 2017-2018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi omologarea rezultatelor şi clasamentelor finale ale competiţiilor de juniori organizate de FRF.
– Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor retrogradate în Liga a patra la sfârşitul sezonului competiţional 20172018 cu menţiunea că CS Municipal Paşcani participă şi în competiţiile de fotbal feminin organizate de FRF şi implicit acest club rămâne afiliat. – Aprobă cu unanimitate de voturi înfiinţarea competiţiei Liga Elitelor U15 şi Regulamentul acestei competiţii.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentele competiţiilor de juniori (U17 – Liga Elitelor şi Campionat naţional şi U19 – Liga Elitelor şi Campionat naţional) cu menţiunea că datele de înscriere vor fi stabilite conform discuţiile ce vor urma în cursul şedinţei cu privire la prevederile ROAF, iar orele de desfăşurare a jocurilor vor fi 16 – 18 până la data de 9 septembrie (data de începere a anului şcolar), iar ulterior acestei date vor fi 12 – 14.
– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul pentru competiţiile de fotbal feminin,
ediţia 2018-2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi redactarea de către Departamentul Juridic al FRF a ROAF conform dezbaterilor şi propunerilor de modificare primite şi va comunica membrilor Comitetului Executiv varianta redactată, Comitetul de Urgenţă fiind împuternicit să aprobe Regulamentul astfel redactat.
– Stabileşte ca datele limită de depunere la FRF/LPF a cererilor de înscriere pentru participarea în competiţii pentru sezonul 2018-2019 să fie următoarele:
Cluburile din Liga I – până la data de 1 iulie
Cluburile din Liga 2 şi Liga 3 – până la data de 15 iulie
Cluburile cu activitate exclusivă de juniori până la data de 25 iulie
Cluburile de fotbal feminin, fotbal în sală şi fotbal pe plajă – până la data de 31 iulie
Începând din sezonul 2019-2020, cluburile de fotbal feminin vor depune cererea de înscriere în competiţii până la data de 25 iulie.
Cluburile cu activitate de fotbal în sală, participante la competiţia Liga de Futsal U19 – până la data de 15 septembrie
Cluburile participante în competiţiile Liga 1 şi Liga 2 vor depune pe lângă cererea de înscriere în competiţii, licenţa sau certificatul de îndeplinire a condiţiilor de participare. Licenţa sau certificatul de participare făcând dovada îndeplinirii condiţiilor de înscriere în competiţie.
– Dispune amânarea dezbaterii RSTJF, urmând ca reprezentanţii FRF, LPF şi AFAN să aibă o întâlnire de lucru cu privire la modificările necesare până la şedinţa următoare a Comitetului Executiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PREMIERĂ LA COMPLEXUL DE NATAŢIE

Copii, tineri şi adulţi au înotat la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, pentru susţinerea proiectelor înscrise la Swimathon 2018: O şcoală de vară la Cândeşti, Fondul Ştiinţescu, Programul Burse de excelenţă, Aducem Muzica lângă Voi, Centura Verde II. Participanţii au fost împărţiţi în mai multe echipe, precum Fluturaşii (Eliza Coman, […]