DECIZII IMPORTANTE ALE COMITETULUI DE URGENŢĂ AL FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezenţa tuturor membrilor săi, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal la data de 18 martie 2021, adoptă următoarele decizii:

 • Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 3 din 10.03.2021.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi costuri aferente jocului dintre echipele naţionale de seniori ale Islandei şi României ce va avea loc la data de 2 septembrie 2021.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei naţionale U21 la competiţia UEFA EURO U21 în perioada 2131 martie 2021.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea componenţei nominale a Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor, urmând ca aceasta să îşi desfăşoare activitatea în următoarea componenţă:
  ” Magdalena Filip, avocat – Preşedinte ” Alina Marin, avocat – Vicepreşedinte ” Cosmin Marcu, avocat – Membru

” Marius Tănasă, avocat – Membru ” Ştefan Zucă, auditor – Membru

 • Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condiţiile de participare la Campionatul Naţional Liga a 2-a cu menţiunea că pentru personalul care are dreptul de a lua loc pe banca tehnică (art. 37 alin.1) contractele trebuie să fie valabile până la finalul sezonului în curs.
 • Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Vâlcea.
 • Aprobă cu majoritate de voturi propunerea de modificare a art. 2 alin 6 din RSTJF privind fotbalul feminin.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi Planul de pregătire al lotului olimpic de fotbal.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi desfăşurarea Supercupei României la data de 15 aprilie 2021, jocul urmând a se disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei de Fotbal Feminin de acordare a unui sprijin financiar către cluburile de fotbal feminin.
 • Aprobă cu unanimitate de voturi fondul total de premiere ce urmează a fi acordat cluburilor participante în faza naţională a Cupei României, precum şi premiile acordate fiecărei echipe participante la o anumită fază a competiţiei, conform propunerii Departamentului Competiţii.
 • Ia act că baremurile de arbitraj pentru competiţiile de fotbal feminin astfel cum au fost modificate se aplică exclusiv pentru jocurile din cadrul Ligii I a Campionatului Naţional de fotbal feminine, respectiv arbitru – 200 lei, arbitru asistent – 150 de lei şi observatorul de joc – 100 de lei. Pentru celelalte categorii competiţionale baremurile rămân nemodificate, respectiv arbitru – 120 de lei, arbitru asistent – 80 de lei şi observatorul de joc – 50 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA AR PUTEA JUCA DIN NOU PENTRU ROMÂNIA

Sorana Cîrstea s-a retras în urmă cu doi ani din naţionala de Fed Cup a României, fără a oferi un motiv exact! Dar în culise se ştie că motivul deciziei Soranei este legat de colaborarea tensionată dintre sportivă şi fostul căpitan-nejucător Florin Segărceanu.Florin Segărceanu (60 de ani) şi-a anunţat demisia […]