Published On: mar, ian. 16th, 2018

DECIZII DE ULTIMĂ ORĂ ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

nichiduta.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 12 ianuarie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros Vassaras şi domnul Daniel Coman absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
– În urma dezbaterilor, se stabileşte de principiu ca dată de desfăşurare a Adunării Generale a FRF data de 18 aprilie 2018, urmând ca toate procedurile de convocare să se efectueze în conformitate cu prevederile Statutului FRF într-o viitoare şedinţă a Comitetului Executiv.
– Se completează, cu unanimitate de voturi, Ordinea de zi cu subiectul propus de domnul Emilian Hulubei, respectiv situaţia clubului din Târgu Mureş şi a jucătorilor acestui club.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract ale Echipei Naţionale de Fotbal în Sală U18, pentru anul 2018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract al Echipei naţionale de fotbal în sală -feminin, senioare.
– Amână cu unanimitate de voturi aprobarea şi dezbaterea Regulamentului privind Statutul Antrenorului de Fotbal pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Aprobă cu o majoritate de voturi actualizarea taxelor Şcolii Federale de Antrenori pentru anul 2018, astfel cum au fost acestea propuse de către Şcoala Federală de Antrenori, cu excepţia punctelor 3 şi 10, cu menţiunea că taxa de recurs pentru antrenori Liga I va fi 2700 de lei în loc de 2800 de lei astfel cum apare în propunerea SFA.
– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziţia de mingi în vederea sprijinirii activităţii membrilor afiliaţi.
– Dispune continuarea dezbaterii Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Amână cu unanimitate de voturi propunerea clubului FC ARGEŞ cu privire la modificarea ROAF pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Amână cu unanimitate de voturi solicitarea CCA cu privire la modificarea/clarificarea unor prevederi
ale ROAF.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro