DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 22 mai 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros VASSARAS şi domnul Emilian HULUBEI lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:
– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 4 din 03.05.2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafil-ierea clubului Asociaţia Fotbal Club Oneşti 2016 conform referatului Departamentului Licenţe/Afilieri.
– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de cazare şi masă pentru jocul oficial al Echipelor naţionale de seniori ale Insulelor Feroe şi României.
– Aprobă costurile aferente jocurilor oficiale dintre echipele naţionale de seniori ale Norvegiei şi României şi Maltei şi României.
– Dispune cu unanimitate de voturi aplicarea sancţiunilor solicitate de FIFA cu
privire la clubul CS PANDURII LIGNITUL TARGU JIU fără nicio formalitate suplimentară, dacă până la data de 30 mai 2019, ora 24.00, FRF nu primeşte o informare din partea FIFA cu privire la retragerea solicitării de a se aplica sancţiunile respective.
– Ia act de informarea privind opiniile primite în cadrul dezbaterii publice a Regulamentului privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal.
– Amână dezbatarea Regulamentului privind Statutul Antrenorului pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv.
– Aprobă cu unanimitate de voturi reducerea termenului stabilit pentru susţinerea examenului de admitere în scopul promovării la o categorie superioară de licenţă de la 2 ani la un an, conform solicitării Şcolii Federale de Antrenori.
– Amână dezbaterea cu privire la situaţia cluburilor de drept public care obţin dreptul de participare în Liga I.
– Amână cu unanimitate de voturi solicitarea FCSB de modificare a ROAF până la obţinerea opiniei UEFA cu privire la modificarea solicitată.
– Aprobă cu unanimitate de voturi programul organizării fazelor finale (semifinale şi finala) pentru Liga Naţionala de Junioare -fotbal feminin conform Referatului Comisiei de Fotbal feminin.
– Aprobă cu unanimitate de voturi man-datarea Preşedintelui FRF pentru negocierea şi semnarea contractelor cu jucătorii Echipei Naţionale U21 aferente participării la Campionatul European U21, ediţia 2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi indemnizaţiile de omologare a stadioanelor acordate oficialilor delegaţiei FRF.
– Aprobă cu unanimitate de voturi valoarea taxei de apel pentru Evaluarea şi clasificarea academiilor de fotbal pentru copii şi juniori.
– Mandatează cu unanimitate de voturi Comitetul de Urgenţă pentru a stabili data şi locul de desfăşurare a Super Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, la sediul său din Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, concurs de recrutare în data de 11 iunie 2019, orele 10.00 - proba scrisă pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacante:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, la sediul său din Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, concurs de recrutare în data de 11 iunie 2019, orele 10.00 – proba scrisă pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacante: Consilier, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul financiar, contabilitate din cadrul Direcţiei […]