Published On: vin, mart. 15th, 2019

DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

nichiduta.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 13 martie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros Vassaras şi domnul Mihai Stoichiţă lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:
– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 2 din 28.02.2019.
– Aprobă convocarea Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal cu ordinea de zi prezentată în şedinţa Comitetului Executiv la data de 17 aprilie 2019, ora 11:00.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca Finala Cupei României seniori să se dispute în data de 25 mai 2019, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. De asemenea Finala Cupei României U19 se va disputa la aceeaşi dată, 25 mai 2019, pe acelaşi stadion.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca finala Competiţiei Liga Elitelor U19 să se dispute în data de 2 iunie
2019.
– Mandatează preşedintele FRF în vederea negocierii contractului cu jucătorii echipei naţionale de seniori pentru campania de calificare la
EURO 2020.
– Aprobă cu unanimitate de voturi indicatorii pentru fotbalul amator. Termenul pentru colectarea indicatorilor pentru fotbalul amator este 30.06.2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor oficiale ale echipei naţionale de seniori a României contra Suediei şi Insulelor Feroe.
– Mandatează cu unanimitate de voturi pe domnul Alin Cioban să reprezinte FRF în demersurile cu autorităţile locale din Cluj şi cu COSR în vederea înfiinţării Centrului Olimpic de Pregătire pentru Fotbal feminin.
– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de cazare şi masă pentru jocul oficial al echipei naţionale de seniori a României din Norvegia, care va avea loc în luna iunie.
– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a Comisiilor de licenţiere pentru anul 2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a comisiilor de clasificare a academiilor de copii şi juniori.
– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea cluburilor CS Dinamyk Craiova (art. 24 alin. 2 lit. b din
Statutul FRF), ACS FC Delta
Dobrogea şi ACS Electrica Baia Mare (art. 24 alin. 2 lit. b din Statutul FRF).
– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul competiţional al Ligii I,
ediţia 2019-2020.
– Aprobă costurile cantonamentului echipei naţionale U21, ce se va desfăşura în Spania.
– Stabileşte continuarea dezbaterii RSTJF pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv, urmând ca la următoarea şedinţă să se adopte varianta finală.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro