DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 28 ianuarie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros VASSARAS lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:
– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă din 23.01.2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Organigrama FRF cu menţiunea că în subordinea Secretarului General al FRF se vor regăsi şi comisiile jurisdicţionale (din punct de vedere exclusiv administrativ în conformitate cu prevederile art. 52
alin. 3 lit. b din Statutul FRF).
– Ia act că în temeiul art. 51 alin. 8 din Statutul FRF, Preşedintele FRF este de drept administrator al CF Mogoşoaia SRL şi prin urmare aprobă ca domnul Răzvan BURLEANU să exercite funcţia de administrator al CF MOGOŞOAIA SRL.
– Aprobă cu unanimitate de voturi lista propunerilor FRF pentru oficialii de meci UEFA pentru perioada 2019-2021.
– Aprobă modificarea art. 5 alin. 1 lit. d din Regulamentul pentru barajul de promovare în Liga a 3-a astfel: 1. Structura sportivă cu personalitate juridică a obţinut Certificat de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului în cursul sezonului competiţional 2018/2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Codul de etică al FRF cu menţiunea că intră în vigoare la data de 1 martie 2019.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Codul de conduită al FRF şi celelalte documente de compliance (Politica FRF Anticorupţie, Politica FRF privind Cadourile şi Ospitalitatea) cu menţiunea că documentele aprobate vor intra în vigoare la data de 1 martie 2019.
Declină cu unanimitate de voturi solicitarea clubului SC Fotbal Club R Bucureşti SA de schimbare a denumirii către Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti.
– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea AJF Braşov cu privire la prelungirea perioadei de transfer pentru toate competiţiile organizate de asociaţiile judeţene până la cu 48 de ore înainte de data la care încep competiţiile respective.
– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziţionarea sistemului GPS Catapult pentru a fi utilizat la echipa naţională de seniori (Lot A) şi echipa U21
– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziţia sistemului de scouting Wyscout pentru toate loturile naţionale pentru o durată a contractului de 3 ani.
– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a organelor de conducere ale Academiei Naţionale de Fotbal – FRF.
– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de transport aerian pentru jocurile oficiale ale Echipei naţionale de seniori pe ruta Bucureşti-Stockholm-Cluj-Bucureşti.
– Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 2 Casa Pariurilor.
– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea listei observatorilor de fotbal în sală.
– Ia act de componenţa nominală a listei observatorilor internaţionali de arbitri pentru perioada 2019-2021.
– Aprobă acordarea unui bonus în cuantum de 200.000 de euro pentru echipa naţională U21 ca urmare a calificării la Campionatul European U21 UEFA 2019. – Stabileşte continuarea dezbaterii RSTJF pentru proxima şedinţă a Comitetului Executiv. În prezenta şedinţă au fost dezbătute modificări/completări ale RSTJF astfel: art. 4 alin. 19, art. 14 integral, art. 20 alin. 4, art 21 – cuantumul contribuţiei de formare, urmând a se stabili în şedinţa următoare textul ce va fi adoptat. De asemenea, s-a propus reformularea compensaţiei de promovare în sensul că aceasta să se achite doar în situaţia în care jucătorul se legitimează la o echipă de categorie superioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BRONZ LA UNIVERISTARE PENTRU DIANA IVĂNCESCU

Diana Ivăncescu a păşit cu dreptul în noul sezon! Atleta Clubului Sportiv Târgovişte a reuşit să urce pe podium la primul concurs important din acest an. Sportiva clubului nostru a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional Universitar Indoor şi Grand Prix pentru seniori, tineret şi juniori 1, în proba […]