DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 12 decembrie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnii Valeriu Argăseală şi Gino Iorgulescu lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:
– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârile Comitetului de Urgenţă nr. 19 din 08.11.2018, 20 din 28.11.2018 şi 21 din
29.11.2018.
– Aprobă cu unanimitate de voturi ca ulterior datei de 15.01.2019 să se aplice o taxă de operare de către departamentul suport al Football Connect de 50 de lei pentru fiecare operaţiune pentru obţinerea unei vize, 100 de lei pentru fiecare operaţiune de legitimare sau transfer pentru jucătorii seniori, respectiv 25 lei pentru obţinerea unei vize pentru un jucător junior şi 50 de lei pentru fiecare operaţiune de legitimare sau transfer pentru jucătorii juniori. Pentru evitarea oricărui dubiu, taxele respective se aplică pentru efectuarea operaţiunilor de către departamentul suport al FRF, acestea nefiind aplicabile în situaţia în care clubul va efectua operaţiunile respective (introducerea datelor pe suport electronic) prin intermediul personalului propriu.
– Ia act de raportul de activitate al selecţionerului Echipei Naţionale de seniori, Cosmin Contra. Comitetul Executiv, în unanimitate, şi-a exprimat sprijinul pentru selecţionerul Cosmin Contra pentru continuarea campaniei de calificare la Euro 2020.
– Aprobă cu unanimitate de voturi implementarea proiectului de clasificare a academiilor de fotbal pentru copii şi juniori.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condiţiile de participare la Campionatul Naţional Liga 2, ediţia 2018, cu modificările stabilite în prezenta şedinţă.
– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările ROAF respectiv art 38 alin. 1 (garanţii financiare şi responsabil cu întreţinerea gazonului) şi art. 39 lit. b, art. 39 alin. 8 şi alin. 9, art. 40 şi art. 45 alin. 10, art. 48 (cu modificările discutate în prezenta şedinţă) şi dispoziţiile art. 39 pct. 4 şi art. 40 pct. 3. Toate celelalte propuneri de modificare a ROAF se amână pentru o şedinţă viitoare.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, Campionatul Ediţiei 2019/2020. – Ia act de dezafilierea de drept a a clubului Asociaţia Club Sportiv Pro Academy Fălticeni, conform referatului Direcţiei Licenţe/Afilieri. – Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea provizorie a CSM ROMAN conform referatului Direcţiei Licenţe/Afilieri.
– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa Comisiei de selecţionare a documentelor, conform Referatului Coordonatorulului Arhivei FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sorana Cîrstea a părăsit turneul ITF de la Dubai

Reprezentanta noastră, aflată pe locul 85 în clasamentul WTA, a fost învinsă fără drept de chinezoaica Shuai Peng. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani, clasată pe locul 180 WTA, s-a impus în două seturi, cu 6-1, 6-1. Partida dintre cele două jucătoare a durat doar o oră şi un […]