DECIZII ALE COMITETULUI EXCECUTIV AL FR BASCHET

Mihai ROŞOIU

Şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Baschet s-a desfăşurat în data de 10.01.2020, la sediul FRB, în prezenţa a 5 membrii ai Consiliului Director.
în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Baschet din data de 10.01.2020 au fost aprobate şi consemnate în procesul verbal următoarele decizii:

  1. Antrenorul federal Claudiu Fometescu a prezentat solicitările mai multor jucători şi jucătoare, componenţi ai unor echipe de seniori, pentru a primi acord de joc pentru Campionatul Naţional U20. Conform art. 6.25 din RGOCB, numai jucătorii din loturile naţionale extinse pot beneficia de acordul de joc pentru Campionatele Naţionale de juniori, astfel că, sportivii Călin Teodora, Niculescu Ana, Mocritchi Cristian şi Moraru Livia, nu îndeplinesc această conditie.
    Pentru jucătorii Carla Popescu, Sonia Cazacu şi Radu Voinescu, componenţi ai loturilor naţionale în sezonul 2018-2019 şi posibil în loturile naţionale pentru 2020, se supune la vot acordarea dreptului de joc pentru Campionatul Naţional U20. Cu majoritate de voturi, jucătorii Carla Popescu, Sonia Cazacu şi Radu Voinescu, primesc acord de joc pentru Campionatul Naţional U20.
    Urmare a discuţiilor purtate, se propune Consiliului Director ca, începând din sezonul următor, să se abroge art. 6.25 din RGOCB.
  2. Deciziile Comitetului Executiv vor fi prezentate spre informare membrilor Consiliului Director la proxima şedinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOMINAŢIE TOTALĂ A CS-ULUI ÎN GALA SPORTULUI DÂMBOVIŢEAN

Noi momente de bucurie pe chipurile sportivilor şi antrenorilor Clubului Sportiv Târ-govişte! Ieri, la Hotel Nova din Târgovişte, cei mai performeri sportivi şi antrenori ai clubului nostru au fost premiaţi în cadrul Galei Sportului Dâmboviţean – ediţia 2019.Pentru rezultatele deosebite obţinute anul trecut, aceştia au fost recompensaţi cuClasament sportivi 2019 […]