Published On: lun, mart. 5th, 2018

DEBUT PERFECT ÎN PLAY OFF Ştiinţa Bacău – CSM Târgovişte 1-3 (18-25, 25-21, 22-25, 15-25)

nichiduta.ro

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a început senzaţional ultima parte a campionatului Diviziei A1. Duelul cu Ştiinţa Bacău, unul esenţial pentru obţinerea medaliilor de bronz, a fost tranşat de o echipă dâmboviţeană, care a izbutit să treacă peste handicapul absenţelor şi să câştige într-un mod entuaziasmant.
Succesul de la Bacău confirmă că formaţia dâmboviţeană se simte mai bine în sălile străine decât în Polivalentă, dar mai important decât această constatare statistică sunt cele trei puncte care ajută CSM-ul să le sulfe în ceafă adversarelor directe din meciul disputat weekendul trecut.
Aflate la două lungimi de Ştiinţa Bacău şi având avantajul propriului teren în meciul retur, CS Municipal Târgovişte poate spera din nou la o clasare pe podium, ceea ce ar însemna o adevărată performanţă în condiţiile în care elevele lui Guillermo Narnjo au prins in extremis locul 4 la începutul play-off-ului.
Pentru echipa dâmboviţeană urmează o altă partidă în deplasare, dar cu un adversar mult mai comod. CSM Lugoj este o formaţie care poate fi învinsă lejer de CS Municipal, iar locul al treilea ar deveni atunci un obiectiv realizabil.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro