Published On: joi, apr. 24th, 2014

DEBUT LA STTUTGART

nichiduta.ro

soranaSorana Cîrstea, eroina echipei de Fed Cup, din week-end, când a adus două puncte vitale pentru calificarea în Grupa Mondială II, va debuta azi la turneul de la Stuttgart.
Partida ei cu nemţoaica Julia Goerges e programată prima azi, pe Terenul Central, de la ora 13:30. Până atunci, ieri, Sorana a făcut cunoştinţă cu galeria ei, o mână de copii foarte simpatici care au făcut bannere speciale pentru susţinerea jucătoarei noastre. O iniţiativă foarte frumoasă a organizatorilor turneului german.
În competiţie mai este şi Simona Halep. Desemnată a doua favorită a turneului, Halep va juca mâine, în optimile de finală, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova.
La Stuttgart a fost prezentă, dar în concursul de dublu, şi Raluca Olaru. Ea a făcut pereche cu Oksana Kalashnikova, din Georgia, dar a pierdut în primul tur cu scorul de 6-3, 6-0 în faţa perechii Jelena Jankovic/ Alisa Kleybanova, titrează doartenis.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro