Published On: lun, dec. 9th, 2019

De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi

nichiduta.ro

In urma iniţiativei unui voluntar ISU care activează şi ca poliţist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă din comuna Vulcana Băi.
Salvatorii târgovişteni nu sunt la prima acţiune umanitară. De această dată, acţiunea pompierilor vizează doi fraţi, o fată de 8 ani şi un băiat de 10 ani care au fost părăsiţi de părinţi şi care sunt crescuţi de bunica lor, în vârstă de 70 ani.
În această după-amiază, trei dintre aceşti inimoşi salvatori, alături de voluntarul ISU, s-au deplasat la domiciul celor doi copii din comuna Vulcana Băi, pentru a oferi alimente, dulciuri şi obiecte de îmbrăcăminte acestei familii cu o situaţie materială precară.
Astfel de acţiuni umanitare vor continua. Ştim că nu putem face minuni, dar putem întinde o mână de ajutor celor care au într-adevăr nevoie de ea.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro