Published On: mar, mart. 13th, 2018

De Ziua Femeii, liberalul Cezar Preda a ironizat-o pe Viorica Dăncilă

nichiduta.ro

Într-o conferinţă de presă „informală”, în care a tratat totuşi destule subiecte mai mult sau mai puţin arzătoare şi ne-a spus că partidul său e mort (referindu-se la PDL, fireşte), deputatul liberal Cezar Preda a ironizat-o pe Viorica Dăncilă. Aceasta a fost taxată după ce, în ultima şedinţă de guvern, a pronunţat greşit, în mod repetat, termenul „imunoglobulină”.
A spus Cezar Preda că nu ar fi de mirare ca responsabilii din ţările care vor dori să ajute România, după declanşarea Mecanismului European de Protecţie Civilă, „să trimită e-mail-uri la guvern, să ceară lămuriri despre ce medicament este vorba.”
Reamintim că premierul Viorica Dancilă a prezentat, în şedinţa de guvern de miercuri, istoria crizei de imunoglobulină, care a culminat cu activarea acestei proceduri prevăzute pentru cazuri de război.
„O altă problemă la care doresc să mă refer e declanşarea Mecanismului European de Protecţie Civilă, şi mă refer la imunoglobină. Zilele trecute am dat acceptul d-nei ministru al Sănătăţii, d-na Sorina Pintea, pentru declanşarea Mecanismului European de Protecţie din cauza lipsei de imunoglobină din spitale.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro