De Ziua Femeii, liberalul Cezar Preda a ironizat-o pe Viorica Dăncilă

Într-o conferinţă de presă „informală”, în care a tratat totuşi destule subiecte mai mult sau mai puţin arzătoare şi ne-a spus că partidul său e mort (referindu-se la PDL, fireşte), deputatul liberal Cezar Preda a ironizat-o pe Viorica Dăncilă. Aceasta a fost taxată după ce, în ultima şedinţă de guvern, a pronunţat greşit, în mod repetat, termenul „imunoglobulină”.
A spus Cezar Preda că nu ar fi de mirare ca responsabilii din ţările care vor dori să ajute România, după declanşarea Mecanismului European de Protecţie Civilă, „să trimită e-mail-uri la guvern, să ceară lămuriri despre ce medicament este vorba.”
Reamintim că premierul Viorica Dancilă a prezentat, în şedinţa de guvern de miercuri, istoria crizei de imunoglobulină, care a culminat cu activarea acestei proceduri prevăzute pentru cazuri de război.
„O altă problemă la care doresc să mă refer e declanşarea Mecanismului European de Protecţie Civilă, şi mă refer la imunoglobină. Zilele trecute am dat acceptul d-nei ministru al Sănătăţii, d-na Sorina Pintea, pentru declanşarea Mecanismului European de Protecţie din cauza lipsei de imunoglobină din spitale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Membrii familiilor imigranţilor care realizează venituri profesionale au dreptul la prestaţii familiale

„O persoană care realizează venituri profesionale într-un stat al Uniunii Europene are dreptul la prestaţii familiale, inclusiv pentru membrii familiei sale, chiar dacă aceştia au rămas acasă”, a precizat Mihai Toni Ciprian, directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa. Pentru a beneficia de aceste drepturi, lucratorul migrant se […]