De Rusalii, Zilele Comunei Răzvad

Duminică, 27 mai 2018, de Rusalii, toţi răzvădenii, cu mic, cu mare, sunt aşteptaţi pentru a lua parte la Zilele comunei Răzvad. Va fi o zi minunată. Muzică de voie bună, invitaţi surpriză, toate acestea sunt doar câteva din ingredientele petrecerii de duminică.
Cu ocazia acestui eveniment, administraţia publică din localitate condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, s-a pregătit şi în acest an pentru a sărbători cum se cuvine manifestarea, devenită deja o tradiţie. Evenimentul va avea loc în curtea primăriei comunei, gazdă primitoare fiind primarul Emanuel Spătaru şi întreaga echipă de consilieri locali, care le-au pregătit celor prezenţi multe surprize.
Manifestările dedicate Zilelor comunei Răzvad vor debuta, încă de sâmbătă, 26 mai 2018, cu un campionat de fotbal de sală dedicat răzvădenilor, un meci de handbal, continuând cu decernarea „Cupei Răzvadeanului ” la fotbal. Duminică, 27 mai 2018, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de elevii Şcolilor din Răzvad, care au pregătit un minunat spectacol artistic. Până seara târziu, petrecerea va continua cu muzică, dans şi voie bună. Pe scena amenajată în aer liber va urca artişti renumiţi precum: Simona Dinescu, Steliana Sima, Geta State, Irinel Mitroiu, Oana Radu şi Lora. Evenimentul va fi prezentat de Cristina Ilie şi actorul Andrei Duban.
Fiind în anul dedicat Centenarului Marii Uniri, autorităţile răzvădene au ales să marcheze momentul, invitând la Zilele comunei Răzvad, fraţii de peste Prut, Formaţia Haiducii din Costeşti, raionul Ialoveni, cunoscută în toată Republica Moldova, pentru calitatea unică a interpretării. La eveniment au fost invitate oficialităţi ale judeţului, dar şi oameni politici, care vor marca momentul. Nu va lipsi focul de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pregătirile pentru "ZIUA GHIMPĂŢENILOR DE PRETUTINDENI", sunt pe ultima sută de metri

Străvechea aşezare românească, a cărei istorie se pierde în veacuri, satul Ghimpaţi îşi sărbătoreşte oamenii de ieri şi de astăzi, cu respect pentru faptele lor şi responsabilitate pentru generaţiile tinere. Pentru al treilea an, sâmbătă, 26 mai, la Ghimpaţi, totul prinde viaţă, voia bună şi veselia umplu zările dând de […]