De meserie campioni FRAŢII MARIN ŞI-AU SPULBERAT ADVERSARII LA NAŢIONALELE WUSHU KUNG FU QINGDA LEITAI 2019

Mihai ROŞOIU

Nu mai e niciun secret că sportivii de la Asociaţia Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts sunt consideraţi unii dintre cei mai valoroşi karateka ai României şi, probabil, cei mai importanţi reprezentanţi ai sporturilor neolimpice din judeţul Dâmboviţa.
Medaliile castigate la cele mai importante competiţii international sunt dovada clară că la Târgovişte există una dintre cele mai respectate şi valoroase şcoli de arte marţiale din ţară.
La ultima ediţie a Campionatelor Asociaţia Naţionale de Wushu Kung Fu Qingda Letai, competiţie desfăşurată la Izvorani, fraţii Marin au reuşit să impresioneze încă o dată. Cei trei băieţi şi-au zdrobit adversarii la categoriile lor de vârstă şi greutate şi au cucerit medaliile de aur.
Mihai, Gabriel şi David Marin au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului fără să le dea vreo şansă rivalilor, iar zestrea de medalii a fost completată cu argintul obţinut de Teodor Muşat. Cu trei titluri de campioni ai României şi unul de vicecampion, Asociaţia Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts a fost unul dintre puţinele cluburi, care au reuşt să se întoarcă de la competiţie cu toţi sportivii medaliaţi: „Nu e uşor pentru că la fiecare campionat national avem parte de oponenţi tot mai puternici. Toţi vor să câştige, toţi vor să ne învingă. O veche expresie în sport spune că e greu să ajungi pe primul loc, dar şi mai greu e să te menţii acolo. Pentru noi, fiecare concurs e o provocare. Îi felicit pe aceşti băieţi minunaţi, care nu lasă niciodată garda jos şi, care reuşesc să rămână concentraţi la fiecare meci, la fiecare competiţie”, a spus Mihai Marius Marin, mentorul şi antrenorul sportivilor medaliaţi.
În ciuda rezultatelor remarcabile pe care le înregistrează de fiecare dată când concurează, sportivii Asociaţiei Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts întâmpină şi undele dificultăţi. Nu de ordin sportive, ci de ordin financiar: „Părinţii sunt cei mai importanţi susţinători ai sportivilor. Reuşim de fiecare dată să ne descurcăm şi să mergem la campionate, dar este greu. Fără sprijin sigur şi constant e dificil să concurezi împotriva unor adversari, care nu întâmpină astfel de probleme. Facem un apel la oamenii de afaceri din oraş sau chiar la instituţiile care pot sprijini o activitate sportivă să ne fie alături şi îi asigurăm că nu-l vom dezamăgi niciodată”, a spus Mihai Marius Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EŞECURI PE BANDA RULANTA PENTRU FOTBALISTELE DE LA CSŞ TÂRGOVIŞTE

Echipa feminină de fotbal Fortuna Becicherecu Mic a mai bifat un succes în acest weekend, continuându-şi astfel seria de victorii din acest început de an. După 1-0 la Cluj, împotriva campioanei „U” Olimpia, şi tot 1-0 la Galaţi cu Universitatea, ambele în Liga l, Fortuna Becicherecu Mic şi-a trecut în […]