Published On: joi, dec. 19th, 2013

DE LA A.J.F. DÂMBOVIŢA

nichiduta.ro

SPORTChiar dacă pentru fotbalul compe-tiţional este vacanţă, la ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL activitatea se desfăşoară zilnic.
Pentru partea a doua a competiţiei sunt anunţate unele modificări benefice echipelor.
Mai întâi, trebuie să-i informăm pe conducătorii oluhijrilor că junior este cel născut în anul 1995, indiferent de lună. Pentru retur, au drept de joc ca juniori cei născuţi în 1995.
Apoi, toţi delegaţii sunt rugaţi să-şi verifice din timp fiecare legitimaţie, dacă mai este spaţiu pentru aplicarea ştampilei cu viza pe anul 2014, a vizei medicale, sancţiuni etc. Aceste legitimaţii nu vor mai primi viza anuală, dacă nu au spaţii libere, fiind nevoie să fie schimbate, înlocuite cu altele noi. De aceea, cei interesaţi trebuie să-şi procure două poze recent făcute, iar cu legitimaţia veche şi cu 25 lei se vor prezenta din timp la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA
pentru preschimbare.
Fiecare delegat va întocmi tabelul cu jucătorii care doreşte să fie vizaţi şi cu C.N.P.-ul, acolo unde nu este trecut.
Revenind la juniori, atragem atenţia că la Liga a 4-a şi a 5-a au drept de joc numai cei născuţi în anii 1995-1998. Ceilalţi juniori vor putea evolua la grupele de juniori C, D, E. În raportul de arbitraj nu trebuie să mai apară jucători mai mici de anii 1 9 9 51998, arbitrii având obligaţia regulamentară să respecte juniorii A1 + B, aşa cum se procedează şi la meciurile de juniori republicani. Sunt multe echipe care nu au juniori legitimaţi pentru aceste vârste. De aceea, îi invităm să se prezinte cu documentele necesare la sediul A.J.F. DÂMBO-VIŢA pentru legitimare.
Menţionăm că taxele percepute de A.J.F. DÂMBO-VIŢA sunt aceleaşi de 7 ani.
Singura noutate în domeniu este la primirea a 5 cartonaşe galbene în acelaşi meci (la seniori), pentru care se va plăti o amendă de 50 lei. Sunt câteva echipe care au primit penalităţi sportive (amendă) şi nu le-au achitat, deşi au primit deciziile, iar acestea vor trebui plătite când vin la viza anuală, ca şi taxa de participare anuală. La Liga a 4-a -150 lei, ONOARE -80 lei, PROMOŢIE – 70 lei, juniori -60 lei. Se poate plăti cu factură fiscală prin trezorerie.
Pentru alte relaţii, vă puteţi adresa la secretariatul A.J.F. DÂMBOVIŢA.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro