De la 1 octombrie, străzile din comuna Voineşti vor fi măturate

Zicala potrivit căreia omul sfinţeşte locul, nu este o vorbă în vânt. Este nevoie doar să-ţi placă ceea ce faci, să fii dedicat unui ţel propus, să nu faci comparaţii şi să vrei cu adevărat ca în urma ta să rămână ceva.
Un exemplu în acest sens este primarul comunei dâmboviţene Voineşti, care are alături un viceprimar destoinic, dar şi o echipă de oameni din primărie care pun suflet în tot ceea ce fac. În ultimii ani, comuna Voineşti a făcut paşi importanţi în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii locale şi alinierea la standardele europene. Pe lângă investiţii majore cu finanţare europeană, şase în exerciţiul bugetar 2007-2014 şi patru în exerciţiul 2014-2020, investiţii prin PNDL, administraţia de la Voineşti a pus mare accent şi pe investiţiile din bugetul local. O mare atenţie a acordat modernizării parcului auto de utilaje ultramoderne. De ani buni, Primăria Voineşti îşi face lucrările de deszăpezire şi lucrările de balastare în regie proprie. Cam rar acest lucru prin localităţile dâmboviţene. Zilele trecute, în dotarea parcului auto de utilaje de la Primăria Voineşti a intrat un nou utilaj, o perie de măturat stradal cu bazin de apă cu pompă de 300 de litri pentru suprimarea prafului. Achiziţia s-a făcut din buget local şi se ridică undeva la 5400 de euro. Potrivit edilului Dănuţ Gabriel Sandu, de la 1 octombrie, străzile vor fi măturate. La acest moment, parcul auto de utilaje de la Primăria Voineşti are în dotare: trei tractoare prevăzute cu lame şi sărăriţe, Unimog cu lamă şi sărăriţă, buldoex-cavator şi o Vidanja de 3000 litri. lnvestiţiile nu se vor opri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Infrastructură stradală reabilitată şi loc de joacă modern în zona Tribunalului Nou

Au fost încheiate la termen lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din proximitatea Tribunalului Nou, aspect scos în evidenţă de primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren. Este pentru prima dată când s-a intervenit în zonă de la construirea clădirii Tribunalului, în proiect fiind cuprinse modernizarea străzii […]