Published On: mar, oct. 8th, 2019

De ce releaţiile dintre Sorana Cîrstea şi Simona Hale sunt reci? FOSTUL ANTRENOR AL SIMONEI A DEZVĂLUIT MOTIVUL

nichiduta.ro

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep de la senioare a dat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre perioada de colaborare pe care a avut-o alături de fostul lider mondial WTA, însă şi despre controversele şi greutăţile pe care le-a avut de depăşit sportiva venită din Constanţa.
Fostul antrenor al Simonei a declarat ca Simona a fost destul de marginalizata în momentul în care a venit la Bucureşti de celelalte jucatoare: „Era destul de influenţată de faptul că, fiind mache-doancă, era cam singură. Era privită mai distant şi simţea lucrul acesta. Mai ales că ea voia să bată fetele din România, pe astea mai bune şi simţea o mică răceală între ea şi cum se comportau celelalte jucătoare din Bucureşti. Se vedea puţin ţinută la distanţă”. Relaţia rece dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea este de notorietate, iar Firicel Tomai spune ca dateaza de la juniori: „Exista demult, de la junioare această relaţie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucureşti, unde Simona a fost aproape să o bată pe Sorana, au şi apărut discuţii după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puţin mai bine ca Simona, fiind puţin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă”, a spus Tomai pentru FANATIK.
Colaborarea cu Simona Halep nu a fost uşoara pentru Tomai: „Multe dintre relaţiile mele cu antrenori, cu sportivi, au devenit mai reci pentru că Simona este genul de om care vrea să fii doar cu ea, să te simtă doar lângă ea şi dacă vede că eşti mai aproape de altcineva ca amic nu-iplace deloc”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro