Published On: joi, oct. 5th, 2017

DE CE NU A FOST CHEMAT ANDREI IVAN LA NAŢIONALĂ

nichiduta.ro

Mulţi au fost surprinşi că Andrei Ivan, unul dintre jucătorii convocaţi constant în ultima vreme de fostul selecţioner al României, Christoph Daum, nu a fost chemat la lot de Cosmin Contra, noul antrenor al echipei naţionale. Motivul real pentru care Ivan nu s-a aflat nici măcar pe lista lărgită cu „stranierii” trimisă de Stoichiţă este reprezentat de problemele medicale ale fostului vârf al Craiovei, titrează digisport.ro.
Andrei Ivan, 20 de ani, s-a transferat la jumătatea lunii august în Rusia, la Krasndar, echipă care a achitat 3 milioane de euro pentru el. El va pleca miercuri în Germania, iar joi va fi operat la o clinică din Munchen, în zona inghinală. Spre norocul său, perioada de repaus impusă de doctorii germani este undeva la trei săptămâni. La Krasnodar, Andrei are un salariu de 500.000 de euro pe sezon, iar Craiova va mai putea primi un milion de euro în funcţie de performanţele românului.
Ivan nu a apucat să joace prea mult la Krasnodar. A evoluat în două partide, fără să marcheze vreun gol pentru echipa aflată pe locul trei după înfrângerea suferită vineri, 0-1 cu Arsenal Tula. Liderul clasamentului din Rusia este Zenit, cu 27 de puncte, şase mai multe decât Krasnodar.
Potrivit digisport.ro, la gruparea din Rusia, cinci dintre cei şase atacanţi sunt foarte tineri: Suleymanov, 17 ani – două jocuri, 0 goluri, Vorobjev, 19 ani – 0 partide, Ignatiev, 18 ani – 13 meciuri, un gol, Wamberto, 22 de ani – 22-2. Alături de ei mai este şi Smedov, 27 de ani, fotbalist care a intrat pe teren de 6 ori şi a marcat 4 goluri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro