Published On: joi, apr. 23rd, 2015

De banii primiţi, dau găuri unde vor muşchii lor

nichiduta.ro

cristian stanTârgoviştenii care, în urmă cu două zile, treceau prin zona intersecţiei străzilor Tudor Vladimirescu şi Şoseaua Găeşti, au asistat cu stupefacţie la „realizarea” a două şi impunătoare găuri în bucata de asfalt finalizată pe PIDU B al municipiului Târgovişte.
„Lucrarea” despre care vorbesc este comandată de către Distrigaz, însă motivul pentru care se „execută” este de domeniul filmelor cu proşti. În conferinţa de presă susţinută ieri de către primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan, acesta ne-a explicat cum stă treba. După ce a fost sesizat despre oroarea petrecută, acesta s-a deplasat în zona respectivă unde, după ce a aşteptat în zadar o oră pe cineva care să ofere o explicaţie plauzibilă, pentru că ce se întâmpla acolo era fără nici un fel de autorizaţie din partea primăriei, a apărut un responsabil al companiei vinovate care – mai întâi a trântit ditamai minciuna, spunând ceva despre o avarie, după care a explicat că au primit nişte bani de investiţii.
Binenţeles că Primăria Târgovişte a sesizat poliţa locală în acest caz, deoarece intervenţia fără autorizaţie pe drumurile publice constituie infracţiune. Cristian Stan a precizat că a cerut dirigintelui de şantier de pe PIDU B să prezinte Distrigazului o metodologie de reparaţie în aşa fel încât asfaltul să fie refăcut la standarde. Acum stăm cu sufletul la gaură, pentru că dacă este aşa cum au spus, banii pentru investiţii trebuie folosiţi, şi vor da găuri unde vor muşchii lor.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro