De 1 iunie, mare sărbătoare în centrul DGASPC Dâmboviţa

protectian copiluluiMicuţii din judeţul Dâmboviţa, lipsiţi de ocrotirea părintească, au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului înconjuraţi de căldura celor care îi au în grijă şi nu numai.
Ca în fiecare an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, împreună cu partenerii acesteia, le-au pregătit copiilor premii, surprize şi multă distracţie.
în prezenţa unor invitaţi speciali care au ţinut să le fie alături micuţilor ce beneficiază de măsuri de protecţie speciale, printre oaspeţi numărându-se şi secretarul general al judeţului Dâmboviţa, Vasile Ivanoff, şi directorul adjunct al DGASPC Dâmboviţa, Doiniţa Dinu, copiii au susţinut recitaluri de cântece şi poezii, o paradă a costumelor şi au fost implicaţi în concursuri de desen.
„La acest eveniment au participat, în total, 15 copii aflaţi în plasament la asistenţi maternali profesionişti. în sală însă au fost prezenţi peste 50 de copii. Toţi au primit cadouri cu ocazia zilei de 1 iunie”, a declarat cons. Cerasela Gurgu. Astfel de spectacole au fost organizate şi în celelalate centre de asistenţă socială din judeţ: la complexul de Servicii Sociale Găeşti, la complexele „Casa Soarelui” şi „Floare de colţ” din Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cum recunoşti ofertele false pentru locuri de muncă

În ritmul în care piaţa muncii din Dâmboviţa şi nu numai oscilează de la o zi la alta şi angajaţii stau cu frica în sân pentru locul lor de muncă, ofertele false de lucru reprezintă o practică veche, întâlnită în întreaga lume. Oriunde şi oricând au existat oameni care au […]