Published On: lun, iun. 2nd, 2014

De 1 iunie, femeile social-democrate alături de preşcolarii Grădiniţei Raciu

nichiduta.ro

ofsd1 iunie este probabil una dintre cele mai fericite zile din an pentru cei mai mici dintre noi. Copiii sunt sărbătoriţi, primesc cadouri şi au parte numai de bucurii. Ziua copilului a fost menţionată pentru prima dată la Geneva la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor în august 1925. Ziua Copilului, sărbătorită la 1 Iunie, semnifică bucuria şi preţuirea pentru unul din cele mai frumoase daruri oferite de Dumnezeu: copiii! În spiritul acestei sărbători, Organizaţia de Femei a Partidului Social Democrat (OFSD) Dâmboviţa a fost alături de copiii Grădiniţei cu program normal din cadrul Şcolii Gimnaziale Raciu, unitate condusă de directorul Ionuţ Isari şi care are în componenţă două grupe de preşcolari, coordonate de Ruxandra Mădălina Dragomir şi Maria Fidel, în strânsă colaborare cu bibliotecara Georgiana Barbu Micuţii au pregătit un program de activităţi dedicate Zilei Copilului, participând la jocuri tematice (Inimioara veselă, Să aducem balonul, La ţinta veselă), dansuri şi momente muzicale. Într-o astfel de atmosferă, timpul a curs cum nu se poate mai frumos, copiii dăruind un strop din zâmbetul şi buna lor dispoziţie. „Eforturile” celor mici au fost răsplătite la final, fiind recompensaţi cu diplome, jucării şi medalii oferite de reprezentantele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Luminiţa Olaru, Carmen Holban, Doina Boboacă.
OFSD Dâmboviţa urează copiilor din întreaga lume să se bucure de viaţă cu zâmbetul pe buze! Şi preşedintele PSD, Dâmboviţa a avuit un mesaj pentru toţi copii: „Nu ştiu să depăşească ceva în frumuseţe şi sinceritate bucuria unui copil. Daruri sfinte ale lui Dumnezeu, le doresc din suflet la mulţi ani copiilor de pretutindeni!”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro