Published On: mie, feb. 22nd, 2017

Daniel Popa, din nou pe banca suferinţelor A intrat pe teren pe final de meci

nichiduta.ro

Cosmin Contra a debutat cu dreptul la Dinamo care a câştigat cu 1-0 meciul cu F.C. Botoşani. Unicul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Hanca (min. 70). Contra a câştigat Cupa României, cu Petrolul Ploieşti în 2013 şi a salvat de la retrogradare pe Getafe în Primera Division. „Câinii” au câştigat, dar jocul lor a lăsat de dorit, mai ales în prima repriză. Se poate spune că a avut şi noroc (a apărat bine Penedo). La 1-0, moldovenii au ratat două ocazii de a egala prin Buş.
Ca şi fostul antrenor Ioan Andone, Cosmin Contra l-a ţinut pe bancă pe Dani Popa şi l-a trimis în teren pe finalul meciului. Atât cât a jucat, Popa s-a descurcat destul de bine printre apărătorii moldoveni.
Echipa din şoseaua Ştefan cel Mare e pe ultimul loc de play-off, cu 35p, la fel ca Astra Giurgiu care însă are un meci mai puţin disputat, cu C.S.M.S. laşi.
În etapa următoare, „Câinii roşii” au un meci foarte greu cu C.S.U. Craiova (acasă). În ultima etapă a sezonului regulat Dinamo va juca cu Pandurii Târgu Jiu (în deplasare).
Alb-roşii au repurtat prima victorie din anul 2017 după trei eşecuri consecutive.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro