Published On: vin, mart. 8th, 2019

Daniel Constantin, Pro România: „Schimbarea acestui guvern a devenit un obiectiv de ţară!”

nichiduta.ro

Daniel Constantin, prim-vicepreşedinte Pro România, a declarat că Organizaţia Dâmboviţa este una dintre cele mai puternice din ţară, fapt care se reflectă inclusiv în numărul de semnături strânse până acum pentru susţinerea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. În ce priveşte situaţia politică la zi, fostul vice-premier şi ministru al Agriculturii a criticat dur prestaţia Guvernului Dăncilă dar şi pe cei doi lideri ai coaliţiei PSD-ALDE:
„Schimbarea actualului guvern a devenit un obiectiv de ţară, a declarat Daniel Constantin la Băleni. (…) Sper ca până la sfârşitul acestui an să-i trimitem pe domnul Dragnea şi pe domnul Târiceanu la tratament, la Pucioasa, dacă-i primesc oamenii de acolo. Am văzut că nu prea mai sunt bine primiţi pe nicăieri prin ţară. Sper să oprim cât mai repede această guvernare dezastruoasă. Trebuie stopat acest genocid economic.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro